Kontakt


Vill du endast ha översätta ditt namn till kinesiska och nöjer dig med eller vill även ha det kalligraferat? Vi får många förfrågningar och behoven ser olika ut därför har vi förtydligat vad som gäller här.

  • Översättning till/från kinesiska. Vill du ha något översatt och nöjer dig med ”vanlig” text kan vi hjälpa dig, vi tar ut en avgift på 50 kr. Exempel: Erik vill veta hur man översätter ELD VATTEN JORD LUFT.
    Svar: 火 (uttalas huo) Vatten = 水 (uttalas shui). Jord = Två tecken 地 (uttalas di ) och 土 (uttalas tu )
  • Översättning + kalligrafi. Vid översättning i tatueringssyfte och liknande får vi ofta förfrågan att göra det i kalligrafi. Vi använder då ett program för att välja passande typsnitt och gör en PDF tillsammans med översättning. För detta tar vi ut en avgift på 100 kr.
  • Översättning + unikt tecken. Vi tatuering av kinesiska tecken rekommenderar vi att göra det med hjälp av vår kalligrafiker. Vi skapar då ett ”unikt” tecken som bara du kommer att äga, därmed finns ingen risk att du stöter på någon annan på stan med exakt samma tecken. För detta tar vi ut en avgift på 200 kr.

För frågor & funderingar, tveka inte att kontakta oss!

Här är 400 anledningar/missöden varför du bör kontrollera att du har översatt din text korrekt. http://hanzismatter.blogspot.com/


En tanke om “Kontakt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *